Actueel

Heeft u een spoedeisende klacht in het weekend? Dan kunt u tijdens deze pilot in het weekend ook chatten met een huisarts over uw klacht. Een van onze huisartsen uit de regio geeft u snel en persoonlijk online advies. U kunt foto's uploaden en zo nodig videobellen. De precieze openingstijden staan op de homepage bovenaan. 

  • Heeft u een afspraak? Draag dan een mondkapje. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. 
  • Heeft u milde klachten die misschien wijzen op het coronavirus (zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak of reuk), laat u dan testen. Maak een afspraak via telefoonnummer 0800-1202 of online met uw DigiD. 

De huisartsposten in Nederland hebben de opdracht om ervoor te zorgen dat huisartspatiënten die wonen in een instelling of een kleinschalige woonvorm, gevaccineerd worden tegen COVID-19. Mits de patiënten dat zelf willen uiteraard. Sommige huisartsposten krijgen het BioNTech/pfizer vaccin, andere het Moderna-vaccin om mee te vaccineren. In onze regio Nijmegen/Boxmeer hebben wij de organisatie op ons genomen.

Heeft u een afspraak bij onze huisartsen-spoedpost in Nijmegen of Boxmeer? Dan vragen wij u om een mondkapje te dragen. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Onze huisartsen en doktersassistenten met wie u direct contact heeft, dragen er ook een. Dank u wel voor uw medewerking! 

Beknopter dan anders maar overzichtelijk en cijfermatig geven we u inzicht in een aantal belangrijke aspecten van de spoedzorg in 2019. Daarnaast vindt  u er ook belangrijke cijfers op het gebied van chronische zorg | netwerkzorg, praktijkondersteuning GGZ en onze moederorganisatie CIHN. Neem gerust een kijkje: